گروه سلامت: برخی افراد میگویند ما به جای این قندها، قند طبیعی مصرف میکنیم. مثلاً با چایمان توت خشک، خرما، کشمش و موادی از این قبیل میخوریم تا قند خونمان بالا نرود و بعد هم میبینیم که با یک فنجان چای ۲۰ عدد توت خشک یا میوههای مشابه میخورند.
به گزاش ایلنا، در جواب ...
گروه علمی: قند بسیار شیرین و خوشمزه است، اما مثل بیشتر خوردنیهای خوشمزه سالم نیست.
به گزارش دویچه وله، با این حال مصرف جهانی قند و شکر به صورت چشمگیری رو به افزایش است. چند واقعیت راجع به قند که البته دوست نداریم بدانیم!
قند چاق کننده است
قند دو تا پنج برابر بیشتر از نشاسته در بدن چربی تولید ...
گروه سلامت: افرادی که قند دارند باید بدانند که میوهها نیز دارای قند کم یا زیاد هستند و میوههایی که قندشان بالاست، باید با احتیاط بیشتری مصرف کنند. افرادی که قند دارند باید بدانند که میوهها نیز دارای قند کم یا زیاد هستند و میوههایی که قندشان بالاست، باید با احتیاط بیشتری مصرف ...
گره علمی:برخی میوهها دارای سطح بالایی از قند هستند که نباید در مصرف آنها زیاده روی کرد.با توسعه دانش و افزایش آگاهیهای عمومی درباره رژیم غذایی و سلامت بدن، بسیاری از افراد توجه ویژهای به آنچه مصرف میکنند، پیدا کردهاند. یکی از مواد غذایی که افراد حساسیت ویژهای ...
گروه علمی: برخی میوهها نسبت به سایرین قند بیشتری دارند که باید در مصرف آنها زیاده روی نکرد.لیستی از میوهها وجود دارد که نسبت به سایر میوههای قند بیشتر دارند:
انبه
یک انبه بزرگ حاوی ۴۵ گرم قند است که اگر میخواهید وزن خود یا مقدار قند مصرفی خود را کنترل کنید، بهترین گزینه ...
گروه علمی: متخصصان تغذیه میگویند بسیاری از خوراکیهایی که روزانه مصرف میکنیم، میزان قند بالایی را در خود پنهان کردهاند.شکر اضافهشده به خوراکیهای کمچرب برای جبران از بین رفتن طعم و قوام ناشی از چربی استفاده میشود و بسیاری از ماستهای با طعم و کم...
گروه علمی: شکر اضافه شده به خوراکیهای کم چرب برای جبران از بین رفتن طعم و قوام ناشی از چربی استفاده میشود و بسیاری از ماستهای با طعم و کم چربی نیز حاوی انواع شیرین کنندههای ناسالم مانند شکر یا شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند.متخصصان تغذیه میگویند بسیاری از خوراکیهایی ...
گروه علمی: پژوهشگران دانمارکی در بررسی جدید خود دریافتهاند که قندهای اطراف سلولها، به ویروسها و باکتریها کمک میکنند تا به سلولها وارد شوند.به گزارش ایسنا، قند فقط یک ماده خوردنی نیست؛ بلکه یکی از طبیعیترین مولکولها است و همه سلولهای بدن با یک لایه ...
گروه علمی: قند در همه اشکالش نه تنها باعث بالا رفتن وزن میشود، بلکه تحقیقات نشان داده خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ را افزایش میدهد. مصرف قند حتی خطر بروز برخی سرطانها را هم بیشتر میکند. اعتیاد به قند شوخی نیست – مغز میتواند کاری کند هوس قند ...
گروه علمی:اعتیاد به قند پدیده ای فیزیولوژیکال و قابل سنجش است که بسیاری از افراد از آن رنج می برند. این امر ایجاد اصلاحات غذایی لازم برای بهبود سلامت خود را برای بسیاری از افراد دشوار می کند.قند در همه ی اشکالش نه تنها باعث بالا رفتن وزن می شود، بلکه تحقیقات نشان داده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ...
گروه علمی: فکر میکنید ممکن است به قند اعتیاد داشته باشید؟ البته قندهای طبیعی لازم است اما قندهای افزوده یک نوع سم محسوب می شوند و باید از آنها دوری کرد. اگر از کلمه اعتیادآور استفاده میکنیم به این دلیل است که قند واقعا اعتیادآور است. ما در این مقاله به نشانههای اعتیاد به ...
گروه علمی:نام بسیاری از مواد غذایی مانند کیک و شکلات با قند گره خورده است اما برخی از این خوراکیها که بخشی از رژیم روزانه بسیاری از افراد را شکل میدهند، قندهای نهفته بسیار زیادی در خود جای دادهاند که شما حتی باور هم نمیکنید. به زبان ساده، قند افزوده به هر قندی گفته میشود ...
گروه سلامت: دندانپزشک متخصص ترمیمی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با گفت: بر خلاف تصور عموم، قند میوه ها نیز در پوسیدگی دندان ها تاثیر به سزایی دارد و تنها، مصرف شیرینی و قند زمینه پوسیدگی زایی را فراهم نمی آورد.
گروه علمی: میوهها از نظر تغذیهای دارای ارزش بالایی هستند. میوهها سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامینها میباشند. اما در خوردن بعضی میوهها بیشتر احتیاط کنید، قند زیادی دارند.
گروه سلامت: با مطالعه این مقاله اطلاعاتی در مورد شیرین کنندها از جمله نبات، قند و شکر به دست آورید.
خواص درمانی نبات
نبات در مقایسه با انواع آبنباتها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است. نبات در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد و اگر آن ...
گروه اقتصادی: رئیس انجمن تولیدکنندگان قند و شکر، گفت: سعی کردهایم نیاز شکر را از محل تولید داخل تأمین کنیم، برخی دلالان شکر داخلی را خریداری و صادر میکردند که با ممنوعیت آن سعی در تنظیم بازار داخل داریم.
گروه علم و فناوری: تنها با فوت کردن در دستگاهی به نام "لومن"(Lumen) میتوانید بفهمید که هنگام هرگونه فعالیت یا در هر حالتی، در حال سوزاندن قند هستید یا چربی.
گروه علمي: یماران دیابتی اغلب در پاهای خود حساسیتی ندارند و قند خون بالا باعث آسیب اعصاب پاها میشود، بنابراین در بیماران دیابتی که خوب قند خونشان کنترل نمیشود، حس پاهایشان کم و کمتر میشود.
گروه سلامت: افراد اغلب برای کاهش میزان قند دریافتی بدن تنها به کاهش مصرف نوشیدنیهای شیرین و شکلات توجه دارند و اغلب از قند موجود در میوههای شیرین غفلت میکند.